Online Boekhouden ZZP

Online Boekhouden ZZP
Doordat ons online boekhoudprogramma veel werk uit handen neemt, is de gebruiker vaak al aan het boekhouden zonder het zelf door te hebben. Zo zal Offective bij het maken van een factuur op basis van de producten automatisch de juiste journaalposten aanmaken. Online boekhouden zzp met Offective is daarom effectief boekhouden!

Boekhoud dashboards

Het resultaat van uw onderneming direct en eenvoudig in beeld? Dat kan met behulp van onze grafische dashboards. Deze dashboards kunnen worden ingericht met allerlei widgets zoals taart-, lijn- en staafdiagrammen.

Online Boekhouden ZZPGenereer standaardrapportages

Online boekhoudprogramma Offective heeft geavanceerde rapportage-mogelijkheden maar ook verschillende standaardrapportages die met één klik gegenereerd kunnen worden. Hiernaast een voorbeeld van de getoonde rapportages. Van een kolommenbalans tot auditfiles, deze rapportages zijn in een handomdraai te exporteren naar uw gewenste bestand. Online boekhouden is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Zorgeloos bankafschriften inlezen

Online Boekhouden ZZPMet het onderdeel ‘bank’ binnen onze software kunnen bankafschriften van verschillende formaten worden ingelezen. Inclusief het nieuwe CAMT SEPA formaat. Per bankrekening kan ingesteld worden hoe de automatische matching moet plaatsvinden. Zoals bijvoorbeeld hiernaast getoond waar ingesteld is dat afschrijvingen aan inkoopfacturen worden gematcht, bijschrijvingen aan verkoopfacturen en afschrijvingen die het woord “Salaris” bevatten geboekt worden op de grootboekrekening van de te betalen salarissen. Een correcte configuratie van de bankrekeningen zal u veel tijd besparen.

Eenvoudig en gemakkelijk online boekhouden, maar toch een heel compleet programma? Dat zijn de kernwoorden die het online boekhoudprogramma van Offective het beste beschrijven.

Meer: online boekhouden, boekhouding online
 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden