Online boekhouding – Boekhouding in de cloud

Op een zeker moment ontkomt een ondernemer er niet aan om te vernieuwen, te verbeteren, te automatiseren en wellicht wat kosten te besparen. Veranderen of verbeteren is nooit te laat en kan op allerlei manieren. We focussen ons in dit artikel op administratieve bedrijfsprocessen en dan met name online boekhouding. Offective is een uitgebreid en compleet online boekhoudprogramma. Het boekhoudpakket is eenvoudig, makkelijk, simpel en gebruiksvriendelijk. U kunt het online boekhoudprogramma eenvoudig opschalen in gebruikers en (tot wel 11 !) modules. Probeer ons boekhoudpakket nu zelf!

Online boekhouden

Uw bedrijf heeft waarschijnlijk (net als vele andere organisaties) als doel ‘winst genereren’. Het is dan noodzakelijk dat uw financiële administratie up-to-date en op orde is. Een online boekhoudprogramma is dan wenselijk zodat u elke dag middels de eenvoudige dashboards real-time de resultaten van uw bedrijf kan monitoren. Online boekhouden is mogelijk voor elke ondernemer, van eenmanszaak (ZZP) tot midden en kleinbedrijf (MKB).

Als u nog traditioneel aan het boekhouden bent, is online boekhouden mogelijk de belangrijkste stap die u in de opstap naar het digitale tijdperk moet nemen. De afstand tussen een traditioneel lokaal systeem en een digitale cloud applicatie is enorm groot. Het is niet alleen een horde die genomen moet worden door u als ondernemer, maar bij ‘online boekhouden’ moet u ook het vertrouwen geven aan een externe organisatie. Wij beseffen dat oriëntatie zeer belangrijk is om deze stap te kunnen nemen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om ons online boekhoudprogramma 30 dagen gratis en vrijblijvend te proberen. Startende ondernemers kunnen Offective zelfs een jaar proberen.

Toegankelijkheid online boekhoudprogramma Offective

Uw online boekhouding is de slagader van uw onderneming en moet altijd toegankelijk zijn. In de afgelopen 3 jaar – wij spreken over meer dan 26.000 uur – heeft Offective slechts 1,75 uur (!) onaangekondigde uitval gehad. Wij kunnen geen garantie geven dat we 100% ‘online’ zijn, maar zijn bijzonder trots op deze prestatie. Ons administratie programma is gedurende 3 jaar 0,007% niet bereikbaar is geweest. Daar zijn we trots op! De bereikbaarheid van het ‘online’ zijn heeft onze hoogste prioriteit.

Bij ons staat de gebruiker centraal

De Offective applicatie is de enige applicatie welke is ontwikkeld met de Mendix technologie. Deze technologie is een vooruitstrevende ontwikkelmethodiek waardoor ontwikkeling sneller gaat dan bij andere methodieken. Het ontwikkelteam is dan ook dagelijks bezig om de wensen van gebruikers te vertalen naar online oplossingen welke voor een grote gebruikersgroep mogelijkheden kan bieden. Bij Offective is de helpdesk de slagader van het bedrijf. Bij de helpdesk komen de vragen en opmerkingen van gebruikers samen. Deze worden nauwkeurig verwerkt en in categorieën verzameld. De gebruikers-input wordt meegenomen in de applicatie updates. De gebruiker wordt door middel van een maandelijkse email nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de aanpassingen en ontwikkelingen. Gebruikers ervaren dit als zeer positief. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Uw feedback helpt ons en anderen!

Mogelijkheden van online boekhouden

Binnen de module online boekhouden heeft u (de beheerder) de mogelijkheid om gebruikers toe te voegen. Zo kunt u met meerdere gebruikers tegelijk gebruik maken van en werken in hetzelfde administratie programma. Per gebruiker kunnen rechten worden toegekend. Zo kan bijvoorbeeld de ene gebruiker wel geautoriseerd zijn voor de module online boekhouding en een andere niet. Op basis van functie en werkzaamheden kunnen gebruikers eenvoudig worden geautoriseerd.

Als eerder benoemt maakt de module boekhouding deel uit van het boekhoudpakket Offective. Offective heeft 11 verschillende modules. Op elk gewenst moment kunt u gebruikers toevoegen, verwijderen en opnieuw configureren. Andere modules kunnen eenvoudig ‘aan’ of ‘uit’ worden geklikt en op elk moment worden afgenomen of opgezegd. De online boekhouding wordt pas echt leuk als u gebruik maakt van de verschillende online mogelijkheden binnen ons boekhoudpakket. De modules boekhouding, facturatie en inkoop werken naadloos samen en zijn volledig in elkaar geïntegreerd. Deze modules zijn overigens ook als losse modules te gebruiken.

Probeer Offective vandaag nog en raak vertrouwd met ‘online boekhouden’.

 

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden