Administratie programma

Wellicht heeft u gezocht naar ‘online administratie programma’ en bent u zo doorverwezen naar deze pagina. Of mogelijk bent u geheel ‘nieuw’ en ‘blanco’ op zoek naar een administratieprogramma of zoekt u een vervanger voor uw huidige programma. Voor elke ondernemer zoals ZZP, VOF, BV, eenmanszaak (of elke andere denkbare bedrijfsvorm) bieden wij een passend administratie programma. De gebruikers van de administratie software van Offective, zijn werkzaam in elke branche en de software is breed toepasbaar. Als u nog moet beginnen met het opzetten van een administratie heeft u nu al een juiste keuze gemaakt door de informatie op deze pagina te lezen. Met de administratie software van Offective bent u op de toekomst voorbereid en groeit u mee in de ontwikkelingen die wij in samenwerking met partner Mendix doorvoeren.

Juiste keuze voor administratie software

Om een juiste keuze te maken om administratie software te vinden die bij uw onderneming past, adviseren wij u hier ruim de tijd voor te nemen. Niet voor niets bieden wij een gratis proefperiode van 30 dagen voor de gehele applicatie! Heeft u meer tijd nodig? Laat het ons weten, wij kunnen uw proefperiode eventueel verlengen. Offective wil samen met u bouwen aan een duurzame en langdurige relatie. Zowel Offective als u hebben geen enkele baat bij een kortdurende relatie. Dit zorgt vooral voor u als ondernemer voor veel extra administratief werk. Het instappen of overstappen van administratie software heeft impact op elke onderneming. Daarom is het van groot belang om software te kunnen uitproberen. Zoals eerder benoemd is het in deze fase erg belangrijk dat u de tijd neemt. U kiest namelijk niet alleen voor een administratie systeem, maar de werkwijze en strategie voor uw administratie veranderen ook. Wij zijn ervan overtuigd dat Offective de juiste werkwijze en strategie bieden. Binnen de software van Offective staat namelijk de klant centraal en zijn er veel mogelijkheden om alle zaken met betrekking tot verkoopactiviteiten en uw relatie maximaal te ondersteunen. U heeft als gebruiker het stuur van uw bedrijf in handen en bepaalt zelf op welke manier u uw organisatie aanstuurt. Met onze administratie software bieden wij slechts de middelen en mogelijkheden die u kunt gebruiken. Offective is zeer geschikt voor eenvoudig gebruik, maar kan ook worden gebruikt voor gecompliceerde verkoopprocessen en organisaties.

De voordelen van de administratie software van Offective

  • 24/7 bereikbaar, oftewel altijd de mogelijkheid om uw administratie te regelen
  • Administratie software veilig in de cloud
  • Geen zorgen om hardware of back-up
  • Geen installatie nodig
  • Geschikt voor Microsoft Windows, Apple Mac en Linux
  • Gratis mobiele applicatie
  • Volledige integratie met andere modules

Wij blijven ontwikkelen

De ontwikkeling, verbetering en uitbreiding van de applicatie gaat continue door. Zeer frequent zult u een nieuwsbrief ontvangen met daarin een uitgebreide specificatie van veranderingen in de administratie software. Onze helpdesk is 5 dagen per week paraat om u uitgebreid van dienst te zijn. Buiten de kantoortijden kunt u Offective per email of via het ticketsysteem bereiken. 24/7 wordt de administratie software gemonitord. Bij de minste of geringste afwijking gaan de alarmbellen rinkelen en wordt een actie ondernomen. Vanuit Offective is eenvoudig een koppeling met uw administratie kantoor of accountant te realiseren. Deze kunnen via een eigen dashboard inloggen in uw administratie en (indien daarvoor geautoriseerd) mutaties aanbrengen. Omdat u als ondernemer met de administratie software veel zaken zelf kunt verwerken is er een flinke besparing te realiseren op uw externe administratie kosten. Bijkomend voordeel is dat u op elk moment inzage heeft op de resultaten van uw onderneming en indien nodig direct kan bijsturen.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden